top of page

OSTEOPATI

«Osteopaten finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag»


Som osteopat må man ha en helhetlig forståelse av dine smerter og plager for å gjøre deg bedre. Vi bruker derfor god tid både på deg og din helse- med hendene våre som en viktig del av behandlingen.

 Osteopati, Osteopatisk behandling Oslo, Rygg-, bryst- og nakkesmerter - Skulder-, albue- og handleddssmerter  - Hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter  - Hodepine, svimmelhet og balanseproblemer - Bekkensmerter og andre plager i forbindelse med svangerskap - Funksjonelle plager hos spedbarn - akutte- og belastningsrelaterte plager - idrettsskader   I tillegg til dette kan osteopaten oppsøkes ved funksjonelle mage-, tarm- og urinveisplager. fordøyelsesbesvær, halsbrann, sure oppstøt og tung pust.
8007BA2E-5E3B-4D23-AC52-DA61833475B8_1_201_a_edited.jpg

Behandlingen

Osteopati er en helseprofesjon som baserer seg på naturvitenskapelige og kliniske fag. Osteopaten undersøker og behandler med utgangspunkt i at god funksjon og helse også avhenger av at muskelskjelett- og bindevevsystemet, nervesystemet og det sirkulatoriske systemet fungerer optimalt sammen. Behandlingen er trygg, individualisert og egner seg for pasienter i alle aldre.

Image by Zack Minor

Osteopaten kan hjelpe deg ved blant annet følgende smerter og plager i muskel-og skjelettsystemet

– Rygg-, bryst- og nakkesmerter
- Skulder-, albue- og handleddssmerter

- Hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter

- Hodepine, svimmelhet og balanseproblemer
- Bekkensmerter og andre plager i forbindelse med svangerskap
- Funksjonelle plager hos spedbarn
- akutte- og belastningsrelaterte plager
- idrettsskader 

I tillegg til dette kan osteopaten oppsøkes ved funksjonelle mage-, tarm- og urinveisplager. fordøyelsesbesvær, halsbrann, sure oppstøt og tung pust.

 Osteopati, Osteopatisk behandling OsloRygg-, bryst- og nakkesmerter - Skulder-, albue- og handleddssmerter  - Hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter  - Hodepine, svimmelhet og balanseproblemer - Bekkensmerter og andre plager i forbindelse med svangerskap - Funksjonelle plager hos spedbarn - akutte- og belastningsrelaterte plager - idrettsskader   I tillegg til dette kan osteopaten oppsøkes ved funksjonelle mage-, tarm- og urinveisplager. fordøyelsesbesvær, halsbrann, sure oppstøt og tung pust.
bottom of page