top of page

Gruppetrening med Kiellands Plass Helse

Updated: Apr 4, 2023

Er du litt slik som oss? Som synes det er vanskelig å komme i gang med en treningsrutine. Som synes treningssenter kan virke litt skummelt, ukjent og umotiverende. Ikke helt vet hvordan eller hva man skal gjøre av trening for å få en fin økt for kropp og helse? Vel.... !

Bli med oss på morsomme, effektive og sosiale økter ute, med dyktigste Benedikte!Vi møtes utenfor Kiellands Plass Helse onsdager kl 17. Videre går ferden til den fine "ulvetrappen" og Evald Ryghs tuftepark. Her har vi effektive, tilpassede og varierende økter.

Ønsket vårt er å tilby et lavterskel tilbud for alle treningsnivåer. Målet er bedre helse, kondisjon og styrke, i form av en sosial, morsom og effektiv økt med instruktør.


Gruppetrening med instruktør gjør at du yter mer, treningen blir morsommere og du slipper planlegge økten selv! Den vanskeligste jobben er å melde seg på og møte opp, resten av økta går lett som en plett! :DKlikk på linken under for informasjon om pris og påmelding!


 

Om instruktøren Gruppeinstruktør Benedikte Nesshaug har god kompetanse og lang erfaring både som personlig trener og gruppeinstruktør. Hun jobber til daglig som idrettsfaglærer på Bjerke vgs, er gruppeinstruktør for Studio Jobbsprek, samt er foreleser og kursholder for Inspartum akademi som utdanner gruppeinstruktører i Norge. «Mitt mål er å gi deg bevegelsesglede og inspirere deg til en mer aktiv hverdag».
Comments


bottom of page